ActivismRezumat video al Congresului PES de la Praga

14 ianuarie 20100

Comunicat de presă

PES activists România – militanţii PSE atenţionează PSD cu privire la înscrierile masive ale « profitorilor » în partid după succesul electoral înregistrat la alegerile locale

PES activists România – Militanţii Partidului Socialiştilor Europeni atrag atenţia liderilor Partidului Social Democrat cu privire la riscul înscrierii masive ale « profitorilor » în partid după succesul electoral înregistrat la aceste alegeri locale.

PES activists România reaminteşte PSD că această eroare a fost efectuată şi înainte de perioada 2000-2004 în care mai multe persoane au intrat în prag de câştigarea alegerilor direct pe funcţii de conducere.

Credem că PSD trebuie să evite orice contact cu traseiştii politici şi cu profitorii puterii pentru a putea din noiembrie să guverneze România ca un partid a cărui membrii sunt mândrii de identitatea lor social democrată.

Considerăm că nu trebuie dat cu piciorul în munca depusă de majoritatea membrilor de partid în cei patru ani de opoziţie iar selecţia cu privire la desemnarea viitoarelor funcţii de conducere să fie mult mai strictă şi transparentă.

fiere.jpg

Reamintim că PES activists România şi-a asumat rolul de a dezvoltă în interioriul Partidului Social Democrat statutul şi rolul militantului social democrat ca şi vector de dezvoltare şi de succes a oricărui partid politic.

Victor NEGRESCU,
Coordonator naţional
PES activists România
victor.negrescu@pes.ro

4 comments

 • Radu Cantar

  23 iunie 2008 at 11:30 am

  O vorba veche latina spuna asa „cine minte o data minte tot”, asadar trebuie sa avem grija cine ne trece pragul casei, pentru ca numai noi stim cate lucruri oribile am suportat in perioada opozitiei.Sustin nemarginit cele scrise de Victor mai sus

 • Radu Cantar

  23 iunie 2008 at 11:32 am

  O veche vorba latineasca spune asa „cine minte o data minte tot”, asadar trebuie sa avem grija cine ne trece pragul casei, pentru ca numai noi stim cate lucruri oribile am suportat in perioada opozitiei.Sustin nemarginit cele scrise de Victor mai sus

 • Adrian

  23 iunie 2008 at 6:48 pm

  Foarte bun mesajul. Dar cu profitorii existenti deja in partid ce facem? Inca PD-L este mai atractiv decat PSD pentru traseisti, dar se poate schimba fluxul. Istoria a aratat ca este o idee foarte proasta atragerea in partid a unor membri din alte partide, mai ales cand acestia sunt alesi pe listele acestora sau daca doresc direct functii.

  Si pentru Radu: ai dreptate, dar alianta cu PC totusi s-a facut!

 • sorina

  24 iunie 2008 at 7:47 am

  Cu parere de rau spun: STOP PROFITORILOR IN PSD SAU IN ALTE PARTIDE este O UTOPIE. Am vazut atat de multe incat pot spune ca am nu un argumet ci o mie de argumente cu care sa sustin cele de mai sus.Din pacate.Dar am intalnit si MINUNI. Cine poate sti!
  Asta nu inseamna ca nu ma alatur majoritatii care CHIAR S-A SATURAT DE PROFITORII POLITICI.

  PS.Bun comunicatul si sper sa aiba timp si cine trebuie sa-l citeasca si sa i-a masuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România