Victor Negrescu, presedintele PES activists Romania a fost nominalizat in functia de vicepresedinte al Departamentului de Afaceri Europene. Departamentul este coordonat de deputatul Cristian Dumitrescu.

In aceasta calitate am participat la sedinta de joi a departamentelor sub coordonarea presedintelui Consiliului National, Adrian Nastase. Discutia a cuprins o analiza a guvernarii Boc si a principalelor teme de pe agenda publica.

De asemenea in ceea ce consta punctul de vedere al PSD cu privire la temele cu caracter european, presedintele Consiliului National, Adrian Nastase, a subliniat necesitatea unor activitati publice vizibile similare cu cele facute de PES activists Romania precum si realizarea de analize cu privire la principalele teme europene.

Prin urmare in perioada urmatoare in cadrul departamentului vom concepe o serie de analize cu privire la stadiul aplicarii normelor si directivelor europene precum si a fondurilor accesate de Romania in conditiile in care de prea multe ori pe aceasta tema majoritatea decidentilor au tendinta de a denatura realitatea sau de a blama Uniunea Europeana pentru restrictiile sau gafele guvernamentele.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România