ActivismRezumat video al Congresului PES de la Praga

14 ianuarie 20100

PES activists Romania sprijina initiative militantilor PES la nivel European de a instaura principiul alegerilor interne preliminare in interiorul PES pentru a desemna un candidat al stangii pentru sefia Comisiei Europene.

Consideram ca un astfel de principiu ar creste nivelul democratiei europene si ar arata europenilor modul de gandire si viziunea stangii asupra modului de a lua deciziile si face politica la nivelul Uniunii Europene.

Pana in prezent, din cei peste o mie de militanti care au aderat la proiectul PES activists, iar peste 200 dintre ei sunt din Romania.

« Cred ca este timpul sa construim un nou nivel al democratiei, democratia europeana, iar PES trebuie sa fie in avantgarda politicii europene pentru a deveni un exemplu si a convinge europenii de seriozitatea ideilor si principiilor noastre de stanga. PES activists Romania va fi un puternic sustinator al acestui principiu iar campania de promovare de abia a inceput » declara Victor Negrescu, presedinte-coordonator national PES activists Romania.

PES activists Romania extinde participarea la campania europeana si va realiza o campanie proprie de promovare in interiorul Partidului Social Democrat dar si in randul populatiei din Romania. Prima etapa este realizarea unei campanii de promovare la Scoala de Vara a PSD, urmata de scrisori de sustinere catre leadershipul partidului.

Atasat aveti un flyer:

Pentru mai multe informatii si pentru a sustine campania intrati pe:
http://campaignforapesprimary.blogspot.com/ – si semnati initiativa PES activists

3 comments

 • George Cosofret

  6 septembrie 2010 at 10:50 pm

  Eu, teoretic, oficial si asa mai departe, nu sunt membru PES, pt ca inca nu am semnat o adeziune… nici macar nu stiu cum arata, dar de cand am intrat in PSD si am facut cunostinta cu liderii PES, nu a fost ocazie sau proiect desfasurat in care sa nu ma implic si eu:)

  aceasta campanie ma bucura si sunt convins ca Europa ar fi aratat altfel daca PES ar fi castigat sefia Comisiei Europene!!! Aveam nevoie de o Europa sociala mai mult ca oricand, mai ales NOI statele nou aderate si lipsite de speranta ca ne putem baza doar pe economia noastra!!!!
  romanii trebuie sa isi dea seama de aceast lucru si sa voteze in 2014 PES si PSD in 2012!!!!!!!!
  pt o sansa egala la viata!!!!!!

 • BADITA STEFAN

  15 septembrie 2010 at 9:02 am

  Romanii s-au saturat si de votat si de promisiuni in van. Sa fiu cinstit la fiecare campanie electorala ni s-a promis din partea tuturor un pod la Galati si unirea cu Braila pentru o zona metropolitana. Iata ca din 1990 si pana acum nici pod, nici unire, orasul sta sa moara… asa ca ce incredere sa mai avem? Sunt membru PSD de 3 ani, votez cu PSD-ul in speranta ca se vor face lucrurile de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România