PES activists Romania sprijina initiative militantilor PES la nivel European de a instaura principiul alegerilor interne preliminare in interiorul PES pentru a desemna un candidat al stangii pentru sefia Comisiei Europene.

Consideram ca un astfel de principiu ar creste nivelul democratiei europene si ar arata europenilor modul de gandire si viziunea stangii asupra modului de a lua deciziile si face politica la nivelul Uniunii Europene.

Pana in prezent, din cei peste o mie de militanti care au aderat la proiectul PES activists, iar peste 200 dintre ei sunt din Romania.

« Cred ca este timpul sa construim un nou nivel al democratiei, democratia europeana, iar PES trebuie sa fie in avantgarda politicii europene pentru a deveni un exemplu si a convinge europenii de seriozitatea ideilor si principiilor noastre de stanga. PES activists Romania va fi un puternic sustinator al acestui principiu iar campania de promovare de abia a inceput » declara Victor Negrescu, presedinte-coordonator national PES activists Romania.

PES activists Romania extinde participarea la campania europeana si va realiza o campanie proprie de promovare in interiorul Partidului Social Democrat dar si in randul populatiei din Romania. Prima etapa este realizarea unei campanii de promovare la Scoala de Vara a PSD, urmata de scrisori de sustinere catre leadershipul partidului.

Atasat aveti un flyer:

Pentru mai multe informatii si pentru a sustine campania intrati pe:
http://campaignforapesprimary.blogspot.com/ – si semnati initiativa PES activists

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România