Campania din Suedia – una agitata rau de tot. Remarc importanta imensa pe care suedezii o acorda imaginii in campanie dar si forta financiara a dreptei care guverneaza tara si care foloseste aceste resurse pentru a domina campania in vizibilitate.

Observ ca principala tema de campanie este crearea de locuri de munca si ca toate partidele merg pe aceasta tema si ca stanga incearca sa inoveze si sa fie mai creativa pe teme in timp ce dreapta merge pe personajele sale politice cu notorietate.

– Candidati socialisti : (cine nu ar vota astfel de candidati)

– Candidati conservatori : (dintosul este liderul conservatorilor)

– Materiale distruse si campanie murdara

MESAJUL PRIMIT DIN SUEDIA:

Dragi activisti,

Va adresez acest mesaj in calitate de PES activists din Nordul Suediei, pentru a va prezenta situatia alegerilor din Suedia ce vor avea loc pe 19 septembrie. Situatia este dura. Sondajele de opinie se schimba in fiecare zi, si ultimul ii plaseaza pe conservatori in avantaj. Cu toate acestea, partidul nostru Social Democrat colaboreaza cu Partidul de Stanga si Verzii, intr-o campanie comuna numita “rosu-verde” la egalitatea cu blocul conservator. Puteti accesa prezentarea in engleza pe situl « redgreen » http://www.rodgron.se/about-this-site/.

Blocul conservator este la putere de la ultimele alegeri din 2006. Este timpul ca lucrurile sa se schimbe si este nevoie de un nou guvern in Suedia pentru a-i impiedica pe acesti nesatui neoliberali sa distruga modelul egalitarist si al Statului providenta.

As vrea sa va invit sa va uitati la ultimele evenimente din campanile, prin media international si sa ne ajutati prin siturile disponibile. In al doilea rand, daca puteti sa veniti sa ma ajutati in orasul meu natal HUDIKSVALL, va rog sa ma contactati inainte pentru a realize un program si a va ajuta cu cazarea.

Campania noastra va fi cea mai interesanta Sambata 18 septembrie, incepand cu ora 11h00, in centrul orasului. Daca vreti sa participati la o reuniune mai mare SPDul organizeaza o intalnire a celor trei partide in Stockholm duminica 11 septembrie in parcul KUNGSTRÄDGÅRDEN in centrul orasului incepand cu ora 14h.

Pentru mai multe informatii intra pe pagina noastra de facebook ‘PES Activists Sweden’ si ne poti intreba mai multe despre campania noastra.

Lena Lindberg
PES activists Hudiksvall, SWEDEN

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România