Sâmbătă 16 aprilie peste 200 de persoane, activişti PES, membrii şi simpatizanţi PSD dar şi numeroşi intelectuali au participat la dezbaterea intitulata „Noi în EUropa! Reprezentarea intereselor locala şi naţionale la nivelul Parlamentului European” organizată de PES activists Olt împreună cu Organizaţia de Femei a PSD Olt şi cu sprijinul PSD Slatina.

Evenimentul a fost unul cu totul special, nivelul dezbaterii fiind unul de nivel înalt iar cu sprijinul coordonatoarei PES activists Olt, Mirela Vasile, şi a echipei sale putem spune că Slatina a fost pentru o zi centrul dezbaterii pe teme europene din România.

La eveniment au participat reprezentanţii organizaţiei locale a PSD, preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, preşedintele PSD Slatina, Marius Oprescu (cu siguranţă viitorul primar de Slatina!) dar şi invitaţi de marcă europarlamentarii Rovana Plumb (vicepreşedinte Grupul S&D din PE), Adriana Ţicău şi Viorica Dăncilă.

Pentru PES activists România acest eveniment a fost prilejul de a lansa o nouă colaborare cu Organizaţia de Femei a PSD şi de a arăta că politica modernă se construieşte prin dezbateri şi soluţii concrete.

De asemenea la eveniment au participat reprezentanţi ai organizaţiilor PES activists din Argeş, Dolj şi Bucureşti precum şi preşedintele-coordonator naţional Victor Negrescu, secretarul general, Janina Sitaru, şi secretarul executiv Marian Dobre.

Toate pozele sunt disponibile prin amabilitatea lui Marian – aici

Şi o apariţie în presă în Ziarul Gazeta Nouă – aici

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România