Organizaţia PES activists Gorj, cu sprijinul PSD Gorj, organizează sâmbătă, 4 iunie 2011, a treia sesiune a programului de formare Academia Social Democrată, axat pe pregătirea campaniei electorale din 2012 şi pe elemente de comunicare cu cetăţenii în comunităţile locale, în parteneriat cu National Democratic Institute (NDI) şi Partidul Socialiştilor Europeni (PES). Trainingul este dedicat în special organizaţiilor din regiunea Sud-Vest (Gorj, Dolj, Olt, Mehedinţi, Caraş-Severin, Vâlcea).

După reuşita primei sesiuni organizate la Alba Iulia, la care au participat peste 160 de participanţi, primari, aleşi locali şi membri ai organizaţiilor PSD din Transilvania, a doua sesiune, din Galaţi, dedicată organizaţiilor din zona de Sud-Est, Moldova şi Dobrogea (Galaţi, Vaslui, Buzău, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Brăila), a permis Academiei Social Democrate să ajungă la un nou grad de maturitate politică.

La eveniment vor mai participa vicepreşedintele PSD, Valergiu Zgonea, deputatul Mugurel Surupăceanu, şi preşedintele PES activists România, Victor Negrescu.

Publicul ţintă al programului de training Academia Social Democrată este următorul:
– aleşi locali sau parlamentari, candidaţi sau ocupanţi de alte demnităţi publice (5-7 persoane per organizaţie judeţeană);
– membri PSD cu o vechime mai mică de 5 ani în partid (5-7 persoane per organizaţie judeţeană);
Se va acorda importanţă selecţiei participanţilor dintre membrii minorităţilor naţionale, femeilor şi tinerilor, pentru a permite incluziunea şi formarea lor politică.

Sâmbătă, 4 iunie 2011
– 13h30 – 14h00: Deschidere
– vicepreşedintele PSD, deputatul Valeriu Zgonea
– deputatul PSD Mugurel Surupăceanu
– primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru
– preşedintele C.J. Gorj, Ion Călinoiu
– preşedintele PES activists România, Victor Negrescu
– preşedintele PES activists Gorj, Cătălin Croitoru
– 14h00 – 16h00: training campanii electorale – vicepreşedintele PSD, deputatul Valeriu Zgonea
– 16h00 – 16h15: pauză de cafea
– 16h15 – 17h30: training comunicare politică – deputatul PSD, Mugurel Surupăceanu
– 17h30 – 18h30: training new media politics – preşedintele PES activists România, Victor Negrescu (training NDI)
– 19h00 – Masa de seară

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugam să ne transmiteţi până la data de 1 iunie 2011 (miercuri), pe adresa de e-mail catalin.croitoru@psdgorj.ro, lista nominală cu participanţii desemnaţi.

Evenimentul va fi organizat la Restaurant REGAL, Str. 14 Octombrie, nr. 158 (lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă) Târgu-Jiu. Pentru cei interesaţi să profite de training pentru o socializare mai amplă cu colegii din regiune, am negociat posibilităţi de cazare avantajoase şi de calitate. Costul per participant este de 120 RON şi include cazarea la hotel, masa de seară şi micul dejun. În cazul în care sunteţi interesaţi de această ofertă, vă veţi adresa persoanelor de contact.

Pentru orice alte detalii organizatorice ale evenimentului, puteţi contacta:
Cătălin Croitoru – Tel: 0765 366 361
Coordonator PES activists Gorj

Cu prietenie,

Mugurel Surupaceanu
Deputat PSD Gorj

Victor Negrescu
Presedinte-coordonator national
PES activists Romania

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România