Funeriu face de râs toţi românii care au studiat în străinătate!
Prezentăm ataşat o diplomă de BAC francez

Scandalul cu privire la diploma de BAC a ministrului educaţiei, Daniel Funeriu, face de râs toţi românii care au depus eforturi pentru a studia în străinătate. Dincolo de faptul că acesta ezită în a prezenta documentele legale din Franţa, ministrul educaţiei a încălcat legislaţia naţională în materie de educaţie care obligă la echivalarea tuturor diplomelor.

În calitate de persoană care a obţinut diploma de BAC în Franţa, la un liceu prestigios din Paris, şi cu studii masterale şi doctorale avizate de unităţi de învătământ din străinătate, mă declar profund dezgustat de modul în care dl Funeriu a evitat legea.

Mai exact există în legislaţia naţională o serie de prevederi care obligă orice cetăţean român să îşi echivaleze studiile pentru a fi recunoscute în România. Astfel pentru a ocupa o funcţie publică, precum cele ocupate anterior de dl Funeriu, acesta trebuia să dovedească obţinerea unor diplome echivalate în România, lucru pe care nu l-a făcut.

În acest sens prezint opiniei publice o copie după o diplomă de BAC, cu acelaşi calificativ obţinut de Daniel Funeriu, fiind dispus să pun la dispoziţia celor interesaţi şi copii după anexele diplomei dar şi după echivalările diplomelor.

Victor NEGRESCU
Preşedintele PES activists România

Copie document:

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România