PES activists Romania va organiza in data de 15 octombrie 2011, incepand cu orele 11.00 o noua runda de dezbateri din ciclul „Dialoguri europene”, de aceasta data pe tema „Alegeri locale 2012: cum putem castiga alegerile cu o campanie europeana?”

Evenimentul va fi organizat atat in Bucuresti cat si concomitent, in alte zece orase din tara:
Buzau, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Oradea, Toplita, Slobozia, Botosani, Pitesti, Tulcea – si in cursul saptamanii 17-21 octombrie, la Alba Iulia, Brasov si Salaj.

La dezbateri vor participa alesi locali ai PSD si USL, lideri de organizatii ai PSD, repreentanti ai societatii civile, specialisti, membrii si simpatizanti PSD cat si PES activists Romania.

Cu ocazia acestui eveniment, PES activists Romania va prezenta un amplu material despre reusitele primarilor si alesilor locali de stanga la nivel european precum si metode sau actiuni de promovare pe care candidatii le-au folosit cu succes in campaniile electorale.
Asteptam participarea dumneavoastra si implicarea activa in dezvoltarea unui dialog cu invitatii, in special despre rolul alesului local si cum am putea implica mai mult cetatenii in bunul mers al comunitatii locale.

Deasemenea va asteptam sa ne urmariti si live pe pagina noastra de facebook, la adresa: http://www.facebook.com/PES.activists.Romania

Pentru locatii si inscrieri va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: george.cosofret@pes.ro

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România