In perioada 3-4 decembrie a avut loc la Oradea a 4-a editie a Training Campului organizat de PES activists Romania pentru organizatia PSD si TSD Bihor. Nu sunt multi cei care stiu dar PES activists Romania si-a inceput turneul de activitati prin tara prin acest Training Camp organizat in urma cu 4 ani la Oradea, si care astazi a devenit o traditie.

Astfel in prezenta cei 70-80 de participanti si activisti PES din Bihor au beneficiat de trainingurile tinute de presedintele PES activists Romania, Victor Negrescu, Secretarul General al PES activists, Janina Sitaru, dar si de cuvantari si mesaje din partea senatorului si presedintelui PSD Bihor, Ioan Mang, dar si a deputatilor de Bihor, Sonia Draghici si Ioan Sorin Roman.

Intr-o atmosfera decontractat si stimulativa colegii au evidentiat nevoia de o mai buna organizare dar si profesionalizare a politicii pentru a putea demonstra ca PSD merita sa castige increderea romanilor la viitoarele alegeri. Multumim vicepresedintelui PES activists Romania (si coordonator in Bihor) Liviu Sabau pentru organizare dar si dragilor nostrii prieteni Emilian Pavel (presedinte TSD Bihor) si Tavi Floruta.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România