Platforma de comunicare cu decidenții europeni, MesajcătreEuropa.eu, a fost lansat împotriva valului de mesaje extremiste și populiste care-i denigrează pe români în Europa. Este o platformă care vrea să lupte împotriva stereotipului conform căruia a fi român înseamnă a fi de vină pentru ceea ce nu merge în societăţile occidentale. Această percepție indusă îngreunează integrarea românilor în Europa şi creşte euroscepticismul în ţara noastră.

Platforma de comunicare cu liderii europeni „MesajcatreEuropa.eu” caută astfel preluarea mesajelor simplilor cetăţeni şi transmiterea lor către decidenţii de la nivelul instituţiilor europene. Această platformă de comunicare va facilita transmiterea mesajelor, participarea la viaţa politică şi publică europeană şi exprimarea opiniei românilor direct la Bruxelles.

În acest sens, PES activists România a lansat platforma organizând în data de joi 9 mai, un miting în fața reprezentanței Comisiei Europene la București care a vrut să evidențieze dorința românilor de a fi consideraţi cetăţeni europeni egali cu toţi ceilalţi.

„Mesaj către Europa!” este protestul nostru împotriva discursului populist și speranța ca vocea României să fie auzită la Bruxelles. Protestul este menit să demonstreze tuturor europenilor că românii şi România au şi vor să aibă un cuvânt de spus în Europa.

Profitaţi de ocazie şi veniţi să protestaţi alături de noi pentru o voce mai puternică a României în Europa!PES activists Romania 5

PES activists Romania 4

PES activists Romania 7

PES activists Romania 3

PES activists Romania 2

PES activists Romania 1

PES activists Romania 8

mesajcatreeuropa.eu

mesaj-catre-europa

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România