PES Activists Baia Mare a organizat Conferința Municipală de alegeri, în cadrul căreia a fost adusă la cunoștința tuturor celor prezenți faptul că deși Organizația Județeană a luat ființă de un timp relativ scurt, a reușit, datorită activiștilor să se alăture Organizației Naționale în cadrul mai multor acțiuni desfășurate atât la nivel național, cât și european. Printre susținătorii PES Activists se află și președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, parlamentari, dar și președinții organizațiilor locale.
                  La acest eveniment a fost prezent și deputatul Florin Tataru, care a subliniat importanța existenței PES Activists, ca fiind cea mai pertinentă organizație în domeniul social democrației la nivel european.
                  În urma alegerilor, funcția de președinte i-a revenit lui Ilie Tudorel, consilier local-Municipiul Baia Mare. Au fost votați și cei 7 candidați ai organizației: Mirela Badea, Flaviu Bălan, Rodica Boroș, Maria Bizo, Florin Bratu, Sergiu Botiș, Ciprian Codreanu. Membrii și-au ales și doi secretari executivi(Monica Acar și Ciprian Bogdan), un secretar tehnic (Daciana Mureșan) și 32 membri în Adunarea Generală. În încheierea evenimentului coordonatorul PES Avtivists Maramureș a anunțat convocarea Conferinței Județene în data de 12 iulie 2015.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România