În prezența a peste 100 de militanți, George Pălălău a fost reales în funcția de coordonator al organizației PES Activists Giurgiu. Prezent la acest eveniment, europarlamentarul Victor Negrescu – coordonator PES Activists Romania a vorbit despre importanța diseminării informațiilor care vin de la Bruxelles și care privesc direct fiecare cetățean al României.

„PES Activists este singura structura politică din Romania care vorbește despre Europa și care se ocupă de politica europeană la nivel național. Trebuie să fim vizibili, să ne facem vocile auzite în Europa, să luptăm pentru o poziție demnă și credibilă a Romaniei la nivel european… Iar prin această atitudine să ajutăm, implicit și cetățenii din municipiile și județele țării. Dumneavoastră, la Giurgiu, trebuie să faceți în așa fel, încât orașul și județul să fie mai aproape de Europa”, a declarat Victor Negrescu.

Prezent în calitate de invitat, primarul Nicolae Barbu s-a arătat încântat de mulțimea de tineri care au participat la acest eveniment, exprimându-și sprijinul pentru acțiunile viitoare ale organizației PES activists Giurgiu. Tot în calitate de invitat a participat la eveniment și Aurelia Dobre, vicepreședinte la nivel național al organizației de femei a PSD.

Pentru funcția de președinte al PES activists Giurgiu a fost reales în unanimitate George Pălălău. Acesta va fi secondat de vicepreședinții Gigi Oprișan, Ionuț Barbu, Silvian Dumitrache, Dragoș Ionescu, Silviu Cazacu și Vlad Buzea. În funcția de secretar general al PES activists Giurgiu a fost confirmată Tereza Nichita, iar secretar executiv a fost aleasă Emilia Barbu.

Membrii în colectivul de conducere au fost aleși Daiana Tanase, Mihai Trambez, Mirona Grigore, Radu Piroi, Mihai Tabacu, Cosmin Stanescu, Ionut Dogaru, Florin Dedeu, Virgil Burcescu, Cristina Chiru și Marius Gheorman.

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România