Joi, 9 noiembrie, Biblioteca Județeană Giurgiu a fost gazda unei dezbateri organizate de PES Activists România, filiala Giurgiu cu tema „Noi și UE – Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene”, la care au fost prezenti elevi de la Colegiul National Ion Maiorescu.
Pe langa presedintele PES Activists Giurgiu – George Palalau si vicepresedintele filialei – Gigi Oprisan, la dezbatere au mai fost prezenti viceprimarul Ionut Cioaca, Nichita Tereza si Dragos Ionescu – membri PES Activists Giurgiu, Dan Mucenic si Ionel Muscalu.

Dupa ce au fost impartite pliante care prezentau rolul Consiliului UE si ce inseamna presedintia acestuia pe care Romania o va detine in perioada ianuarie – iunie 2019, a fost facuta si o prezentare video a acestora, explicate atat de George Palalau cat si de Ionel Muscalu.
Nu au lipsit intrebarile celor prezenti, astfel ca dezbaterea a devenit una interactiva, elevii prezenti fiind dornici de a afla care sunt beneficiile presedintiei Consiliului UE pentru Romania.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România