Joi, 14 decembrie, mai multi membrii PES Activista Giurgiu au fost in mijlocul persoanelor vârstnice găzduite în căminul din satul Onceşti – le-au dus batranilor daruri, i-au ajutat sa impodobeasca bradul de Craciun si au petrecut o seara placuta impreuna.
“Este o tradiție a noastra, a celor din PES Activists ca în perioada sărbătorilor de iarnă, să organizam acțiuni cu denumirea generica Zâmbetul de sărbători, acțiuni menite să aducă bucurie oamenilor aflați în situații dificile. Astăzi, membrii Organizației PES Activists Giurgiu au împodobit bradul alături de seniorii găzduiți în acest cămin. Ne-a impresionat bucuria cu care am fost primiți si ne-a facut plăcere să petrecem aceasta seara alături de bătrânii din acest cămin”, a declarat George Pălălău, președintele organizației PES Activists Giurgiu.

Vizita i-a încântat pe cei 32 de beneficiari de servicii sociale din Căminul din localitatea Oncești, care au avut astfel ocazia să socializeze şi să petreacă clipe minunate în compania oaspeților.
“Am fost impresionați de condițiile foarte bune din acest centru și apreciem atitudinea pozitivă a personalului. Cu siguranță, vom reveni aici, pentru a putea fi aproape de acesti oameni minunati”, a spus si Mirona Grigore, membră a PES Activists Giurgiu.

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România