Rămânem ferm convinși că Partidul Social Democrat a fost, este și trebuie să rămână cel mai pro-european partid din România, fidel valorilor sale europene prevăzute în statutul partidului.

Partidul Social Democrat este formațiunea politică care a generat consensul de la Snagov, ce a condus la aderarea României la Uniunea Europeană. Tot partidul nostru a finalizat negocierile de aderarea la UE.

Astăzi suntem singura formațiune politică cu o structură dedicată politicii europene, PES activists Romania, prin care ne propunem să promovăm participarea la politica europeană. Împreună cu organizația PES activists din Alba vom continua să facem cunoscute doleanțele cetățenilor și social democraților români cu privire la Uniunea Europeană.

PS Victor Negrescu:
„În fața celor mai recente atacuri ale dreptei, menționez faptul că Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are în prezent un vicepreședinte al Parlamentului European. La nivelul Grupului S&D avem un vicepreședinte. Grupul S&D este al doilea grup politic din Parlamentul European având al doilea număr de comisari europeni. Partidul Social Democrat s-a luptat și se va lupta mereu pentru a asigura reprezentarea la cel mai înalt nivel a României. Noi „ridicăm mâna” mereu pentru România. Oare toți ceilalți fac la fel?”

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România