Astăzi, mai mult decât oricănd, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să-şi regăsească locul binemeritat.

PES activists România se mobilizează pentru protejarea naturii României. Duminică, 13 octombrie 2019, activiștii PES din Constanța au plantat 100 de copaci în Municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă Centrul Comercial VIVO! și în parcul din cartierul Poarta 6. La acțiune a participat și secretarul general PES activists Romania, Sitaru Janina. 🌳🌳🌳

🎙🎙🎙„Sunt bucuros că am reușit, împreună cu colegii mei, să plantăm 100 de copaci în Municipiul Constanța. Activiștii PES din Constanța s-au alăturat campaniei organizate de către PES activists România – Protejăm Natura României. Cred că este o nevoie reală a tuturor de a face mai multe pentru dezvoltarea durabilă, iarprotecția mediuluitrebuie să devină un punct principal în politica românească și cea europeană. Principalele beneficii ale plantării copacilor sunt: sursa de oxigen, controlul asupra poluării fonice, absorbția dioxidului de carbon și prevenirea eroziunii solului.“, a declarat Răzvan Petrescu, președintele PES activists Constanța.

 

Felicitări echipei PES activists Constanța!

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România