Protejarea personalului medical trebuie să fie o prioritate. Nu trebuie să asistăm neputincioși la îmbolnăvirea lor. Printr-un set de soluții eficiente și o bună organizare putem reduce riscurile.

Dar trebuie să acționăm rapid și inteligent. De exemplu, de ce Guvernul României nu solicită echipamente medicale din stocul de urgență al Uniunii Europene dacă ne lipsesc? Mai multe țări au primit deja ajutor. De mai multe zile acești guvernanți nu cunosc oportunitățile europene și am făcut apel să lucrăm împreună pentru români. Detalii despre stocul de urgență: https://ec.europa.eu/commiss…/presscorner/detail/…/ip_20_476

Victor Negrescu va continua să solicite, așa cum a făcut-o în ultimele săptămâni, atât la nivel național cât și european, măsuri ferme pentru protejarea cetățenilor, pornind cu personalul medical de care avem atât de multă nevoie și pentru care trebuie să asigurăm rapid echipamente, o bază de date unica accesibilă, soluții tehnice inovative și formare/informare corespunzătoare.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România