Municipiul Targu-Jiu a fost inca o data centrul activismului de stanga din Romania si din Europa.

Saptamana egalitatii de sanse intre sexe, inceputa pe 1 martie a fost incheiata duminica 8 martie cu un mars de solidaritate la care au participat peste 150 de membri PES activists din Gorj si din Romania. Condusi de Victor Negrescu acestia au mers pe traseul Piata Prefecturii – Zona Centrala – Romarta – Piata Mare – Parcul Municipal – Calea Eroilor – Muzeul Judetean. In timpul marsului s-au impartit pliante informative despre egalitatea de sanse, manifestul PES si actiunile de pana acum ale PES Activists Gorj.

In paralel cu marsul, la standul din centrul orasului s-au strans semnaturi pentru o petitie europeana privind egalitatea de sanse si reprezentare proportionala la nivel european intre femei si barbati, iar dupa-masa a avut loc la muzeul judetean o dezbatere cu tema „Egalitatea de sanse in Romania“, la care a participat si presedintele PES Activists Romania, Victor Negrescu. Acesta a laudat organizatia din Gorj pentru evenimentele organizate si i-a promis sprijin si in viitoarele campanii pe care le va organiza.

Marturie a succesului acestui eveniment stau pozele si articolul despre aceasta actiune pe site-ul oficial al Partidului Socialistilor Europeni.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România