Cu mult drag si cu un sentiment de implinire va anunt ca, dupa mari eforturi si piedici grele, am reusit sa infiintam organizatia PES Activists la Bistrita. Evenimentul a avut loc in Sala de Conferinte a Primariei municipiului Bistrita, unde ne-am adunat impreuna cu invitatii nostrii de la Bucuresti, Oradea, organizatia de femei PSD Bistrita, parte din TSD Bistrita, Primari din judetul BN, si bineinteles Presedintele PSD BN Radu Moldovan, europarlamentarul Ioan Mircea Pascu si Secretarul de Stat din M.E.C.i, Adriana Doina Pana.

bistrita4.JPG

In functia de Presedinte–Coordonator a fost numit domnul Marius Bor, unul din tinerii de seama ai Partidului Social Democrat din Bistrita.

Impreuna cu ceilalti colegi din cadrul PSD, dornici sa cunoasca si sa se implice mai mult in tot ceea ce inseamna Activismul de stanga, am elaborat structura PES Activists, astfel incat pe viitor sa putem realiza tot ceea ce ne propunem. Gandim ca startul dat in data de 21 Martie va fi de bun augur si ne va aduce numai succese!

bistrita1.JPG
bistrita2.JPG

Vroiam in mod special sa le multumesc lui Victor, Adi, Janina, Marian, Liviu si Lucian, pentru ajutorul si sustinerea pe care ni le-au oferit!

Asadar, Organizatia PES Activists Bistrita-Nasaud va transmite cele mai calduroase salutari de primavara, cu speranta ca ne vom revedea curand, la un eveniment mai mare!

Adina Moldovan,

Secretar PES Activists Bistrita-Nasaud

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România