Organizaţia PES activists România si organizatia PSD Alba organizează în data de sâmbătă 19 martie 2011 la Alba Iulia un training politic axat pe pregătirea campaniei electorale din 2012 şi elemente de comunicare cu cetăţeanul în comunităţile locale în parteneriat cu National Democratic Institute (NDI) si Partidul Socialiştilor Europeni (PES). La eveniment şi-au anunţat participarea vicepreşedintele PSD, Valeriu Zgonea, şi deputatul Mugurel Surupăceanu.

Intrucat proiectul Academia Social Democrata este un program de training care va fi realizat in toate zonele tarii, trainingul de la Alba Iulia este dedicat in special organizatiilor din Transilvania.

Publicul ţintă al programului de training Academia Social Democrată este următorul:
– aleşi locali sau parlamentari, candidaţi sau ocupanţi de alte demnităţi publice (5 persoane per organizaţie judeţeană)
– membrii PSD cu o vechime mai mică de 5 ani în partid (5 persoane per organizaţie judeţeană)
– se va acorda o importanţă la selecţia participanţilor membrilor minorităţilor naţionale, femeilor şi tinerilor pentru a permite incluziunea şi formarea lor politică

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugam să contactati presedintele-coordonator PES activists din judetul dvs. si sa ne transmiteţi până la data de 11 martie 2011 (vineri) lista nominală cu participanţii desemnaţi.

Evenimentul va fi organizat la Hotel Parc (str. Primăverii, nr. 4, Alba Iulia). În ceea ce priveşte masa de prânz, costul per participant este de 50 de RON, plătibili la faţa locului. Referitor la posibilităţile de cazare, există diferite oferte de cazare în funcţie de posibilităţi. În cazul în care sunteţi interesaţi de această ofertă, vă rugăm să vă adresaţi persoanelor de contact.

Pentru orice alte detalii organizatorice ale evenimentului, puteţi contacta:
Bogdan Cristea, coordonator PES activists Alba
Tel: 0740.261.099
Bogdan Medrea, presedinte int. TSD Alba Iulia
Tel: 0744.774.542

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România