Stimate coleg,

Organizaţia PES activists Galaţi cu sprijinul PSD Galaţi organizează în data de sâmbătă 9 aprilie 2011 a doua sesiune a programului de formare Academia Social Democrată, axat pe pregătirea campaniei electorale din 2012 şi elemente de comunicare cu cetăţeanul în comunităţile locale în parteneriat cu National Democratic Institute (NDI) si Partidul Socialiştilor Europeni (PES).

După reuşita primei sesiuni organizate la Alba Iulia pentru organizaţiile PSD din Transilvania, sesiunea din Galaţi este dedicată organizaţiilor din zona de Sud-Est, Moldova şi Dobrogea (Galaţi, Vaslui, Buzău, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Brăila).

La eveniment vor participa vicepreşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, deputatul Mugurel Surupăceanu, directorul NDI România, Alice Ratyis şi europarlamentar Adriana Ţicău.

Publicul ţintă al programului de training Academia Social Democrată este următorul:– aleşi locali sau parlamentari, candidaţi sau ocupanţi de alte demnităţi publice (5-7 persoane per organizaţie judeţeană)
– membrii PSD cu o vechime mai mică de 5 ani în partid (5-7 persoane per organizaţie judeţeană)
– se va acorda o importanţă la selecţia participanţilor membrilor minorităţilor naţionale, femeilor şi tinerilor pentru a permite incluziunea şi formarea lor politică

Sâmbătă, 9 aprilie 2011
– 09h00 – 10h30: sosirea participanţilor
– 10h30 – 11h30: Training comunicare politică – deputat Mugurel Surupăceanu
1. Social democraţia şi promovarea ideilor politice
2. Ideologia şi campaniile electorale
3. Program şi proiecte politice
– 11h30 – 13h30: Training Guvernare şi instituţii – Alice Ratyis, director NDI în România
1. Arhitectura instituţională din România
2. Relaţia cu cetăţeanul, societatea civilă şi administraţia politică locală – Relaţia cu circumscripţia
3. Promovarea activităţii
– 13h30 – 14h30: masa de prânz
– 14h30 – 18h00: Training campanii electorale – deputat Valeriu Zgonea (vicepreşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor) şi europarlamentar Adriana Ţicău
1. Organizare şi structurarea campaniei
2. Finanţare şi strângere de fonduri
3. Noi metode de campanie electorală
– 20h00: Eveniment de socializare între participanţi, invitaţi

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugam să ne transmiteţi până la data de 1 aprilie 2011 (vineri), pe adresa de e-mail cristymunteanu20@yahoo.com, lista nominală cu participanţii desemnaţi.

Evenimentul va fi organizat la Complexul de agrement Pibunni (Pădurea Gârboavele, Galaţi). Taxa de participare este de 50 RON. Referitor la posibilităţile de cazare, cost per participant este de 120 RON. În cazul în care sunteţi interesaţi de această ofertă, vă veţi adresa persoanelor de contact.

Pentru orice alte detalii organizatorice ale evenimentului, puteţi contacta:
Cristian Munteanu Tel: 0746.591.095
Coordonator PES Activists Galaţi

Cu prietenie,

Victor Negrescu
Preşedintele-coordonator naţional
PES activists România

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România