După ce acum două săptămâni PES activists Bucureşti s-a reunit la organizaţia PSD sector 3 pentru a prezenta activitatea PES activists la nivel naţional dar şi local, turneul prin organizaţiile bucureştene ale PSD a continuat cu sectorul 2.

În prezenţa a peste 50 de membrii şi simpatizanţi PSD-PES, organizaţia PES activists România a organizat o dezbatere-prezentare despre rolul militantului de stânga pe plan european dar şi despre oportunităţile şi campaniile care sunt organizate de PES pentru a construii o Europă socială în care cetăţeanul să conteze.

Evenimentul a fost organizat la sectorul 2 cu sprijinul coordonatorului PES activists sector 2, Valentina Preda, şi a preşedintelui TSD sector 2, Călin Simion, dar şi a multor alţi colegi şi prieteni din organizaţie (mulţumim Ştefan pentru videoproiector :). Fără niciun dubiu, PES activists România a fost primită la sectorul 2 cu multă prietenie şi colegialitate de oameni care au fost mereu alături de noi şi care înţeleg importanţa militantismului social pe plan european.

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România