In acest sfarsit de saptamana a avut loc la Botosani Forumul National al PES activists Romania editia a VI-a. Organizata in ideea sublinierii importantei coeziunii grupului si a solidaritatii, intalnirea de la Botosani care a avut doua obiective majore – sustinerea candidaturii vicepreşedintelui PES activists România Ovidiu Portariuc, la Primăria Botoşani si alegerea prim-vicepresedintelui PES activists România – a vrut sa demonstreze ca politica se face in echipa, construind proiecte si sustinand oameni cu un anumit profil politic deschis catre nou si catre international. Astfel, dupa ce ziua de sambata a fost deschisa de doua traininguri, unul pe administraţie publică locală si unul pe comunicare şi comunicare online, in partea a doua a zilei a avut loc o activitate de strângere de semnături pentru candidatul Ovidiu Portariuc. Ziua a fost inchisa de discuţii organizatorice şi alegerea prim-vicepreşedintelui PES activists România.

In aceasta ultima parte a intalnirii, Argesul a reusit sa obtina o victorie extrem de importanta, presedintele PES Activists Arges, Mariana Pana, fiind aleasa prim-vicepresedinte la nivel national.

Dupa o lupta extrem de dura, pentru functia respectiva candidand presedintii a trei dintre cele mai puternice organizatii judetene PES Activists – Arges, Galati si Olt, Mariana Pana a reusit sa-si convinga atat colegii prezenti la Botosani care au votat direct cat si pe cei care au participat la sedinta in sistem audio prin skype si au votat on line, ca este cea mai buna varianta pentru functia de prim-vicepresedinte al PES activists România.

Prin aceasta victorie Argesul detine, incepand de sambata 5 mai, functia numarul 2 din cadrul PES activists România.

Presă
http://www.psdmioveni-arges.ro/stiri/mariana-pana-a-fost-aleasa-prim-vicepresedinte-pes-activists-romania
http://www.ziartop.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=29519:mariana-pana-a-fost-aleasa-prim-vicepresedinte-pes-activists-romania&catid=3:subiectul-zilei&Itemid=4
http://www.bitpress.ro/articole/actualitateapolitica/13357/-mariana-pana-a-fost-aleasa-prim-vicepresedinte-pes-activists-romania-.html

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România