Intalnire cu cetatenii la Slobozia, resdinta de judet si cel mai mare oras din judetul Ialomita. Orasul cladit pe ramasitele vechii cetati romane Netindava mi-a adus aminte cu placere de copilarie.

De asemenea am vizitat fabrica Orion din Slobozia. O companie performanta care ne face onoare cu produsele sale in strainatate.24

Compania a fost constituita în anul 1992, activand in domeniul telecomunicatiilor inca de la inceputuri.
Din 1997 a executat lucrari de constructii, instalatii si montaj in domeniul telefoniei mobile, pentru alte companii precum:

– ORANGE Romania
– ORANGE Republica Moldova – fost VOXTEL (am executat intreaga retea GSM)
– COSMOTE Romania (fost COSMOROM)
– VODAFONE Romania (fost CONNEX)
– ROMTELECOM Romania

In 1999 Orion a inaugurat o fabrica pentru stalpi metalici GSM si structuri metalice necesare realizarii de statii GSM, iar in anul 2000 a completat dotarile cu o instalatie de zincare termica cu o capacitate de 500 tone pe luna.

La ora actuala obiectul principal de activitate este fabricarea de stalpi pentru GSM si pentru retele de transport energie electrica, precum si accesorii pentru site-uri GSM, respectiv zincare termica.

Produsele companiei sunt exportate in tari precum Rep. Dominicana, Haiti, Mali, Madagascar, Camerun, Mauritania, Belgia, Franta, Rep. Moldova si Bulgaria.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România