Evenimentul a fost girat de prezenţa preşedintelui PES Activist România, europarlamentarul Victor Negrescu, a secretarului executiv PES Activists Romania, Janina Sitaru, a preşedintelui CJ Bistriţa-Năsăud – Radu Moldovan, a deputatului Daniel Suciu şi a secretarului executiv al PSD Bistriţa-Năsăud – primarul Romeo Florian. Ciprian Ceclan alături de Grigore Berințan vor coordona filiala județeană a PES Activists.

„La Bistrița am demonstrat că se poate forma o echipă puternică. Mulțumesc prietenilor și tuturor participanților la Conferința Județeană a PES Activists Bistrița-Năsăud, pentru încrederea acordată în ocuparea funcției de președinte al acestei organizații județene”, a declarat noul lider, Ciprian Ceclan.

Împreună cu echipa care s-a format în prezența a peste 100 de delegați, noua conducere a PES Activists Bistrița Năsăud va contribui la răspândirea valorilor europene în rândul bistrițenilor și va clădi proiecte pentru comunitatea județeană.

„Alături de europarlamentarul Victor Negrescu și de colegii mei am participat la alegerea noului conducător al structurii PES Activists Bistrița-Năsăud. Felicitări Ciprian Ceclan pentru funcția de președinte și Grigore Berințan pentru funcția de prim-vicepreședinte, vă doresc să aveți putere de muncă în dezvoltarea și organizarea acestei structuri europene”, a declarat președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România