PES activists Suceava are o noua structură şi în Municipiul Suceava, odată cu reuniunea de constituire a Organizaţiei PES Activists Suceava – Filiala Municipiului Suceava .

La acest eveniment au participat numeroşi invitaţi : senatorul Ovidiu Donţu – preşedinte PSD Municipiul Suceava, Gabriel Costache – preşedinte coordonator PES activists Suceava, Solcan Alexadru -preşedinte TSD Suceava şi alte persoane din structura europeană a partidului.

În urma alegerilor, în funcţia de Preşedinte – Coordonator municipal al PES Activists Municipiul Suceava a fost ales candidatul Mihalache Cristian Gyane . “Rolul nostru este acela de a dezvolta dezbaterile pe teme europene, dar și o apropiere de oamenii din societatea civilă de stânga. Vrem să demonstrăm că solidaritatea nu este o valoare pierdută, că este important să conștientizam nevoia unei acțiuni colective pentru dezvoltarea municipiului Suceava.” a declarat Cristian Gyane Mihalache noul Preşedinte – Coordonator PES Activists Municipiul Suceava.

“Mi-am dorit să punem bazele şi în municipiul Suceava unei structuri solide și dinamice, care să coaguleze idei și să genereze acțiuni și politici publice cât mai apropiate de cetățenii ale căror convingeri sunt puternic atașate de valorile sociale și de stânga. În consecință, am încredere că prezența noastră la fiecare nivel decizional o să contribuie la întărirea ideologică a partidului, la o reașezare a ideilor sociale și de stânga în prim-planul acțiunii politice a PSD și la o punere în context european a activității colegilor de partid.”  a declarat Gabriel Costache Preşedinte – Coordonator Judeţean PES Activists Suceava.

 
În funcţiile de Vicepreşedinţi ai Organizaţiei Municipale PES Activists Suceava au fost aleşi următorii: Pohoaţă Manuela, Gălăţeanu Ioan Sorin, Buciac Ioan Gabriel, Gherasim Valerica, Oghinciuc Cristinel, iar în funcţia de Secretar al organizaţiei Fuior Iulia.

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România