Doar stânga poate salva Uniunea Europeană!

Biroul Permanent Național al PES activists România s-a reunit în perioada 6-8 iulie 2018, la Reșița, pentru a discuta despre viitorul Uniunii Europene și contextul politic actual la nivel european, în perspectiva alegerilor europene de anul viitor.

Organizația, care numără peste 10.000 de membri și simpatizanți social-democrați interesați de temele europene, a reiterat convingerea că doar stânga democratică europeană poate reclădi încrederea în proiectul european și că alegerile din 2019 pot da o nouă direcție Uniunii Europene.

„Președinții celor trei instituții europene sunt de dreapta. Acest lucru ar fi trebuit să genereze o mai mare coerență, dar conflictele interinstituționale la nivel european sunt mai mari ca oricând. Dificultatea în a avea un consens, dezbinarea între instituții și statele membre şi lipsa de transparență indică faptul că dreapta riscă să conducă Uniunea Europeană spre propria distrugere. Doar stânga poate salva Uniunea Europeană!”, a explicat președintele-coordonator național al PES activists România, Victor Negrescu.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România