Anul acesta, #ZâmbetulDeSărbători a ajuns, pentru al 9-lea an consecutiv, la sute de copii din toată țara. De Crăciun, dorim să le mulțumim tuturor militanților noștri și zecilor de oameni cu suflet bun care s-au alăturat și anul acesta campaniei noastre.
Inițiativa are ca scop să aducă copiilor din medii defavorizate și familiilor care se confruntă cu greutăți un plus de speranță cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Dincolo de cadourile frumoase, care îi bucură pe cei mici, am petrecut timp de calitate cu aceștia, împodobind bradul împreună, am aflat problemele cu care se confruntă respectivele familii și cautăm să îi ajutăm să treacă peste dificultățile pe care le întâmpină.
 Fiecare dintre noi se implică atât cât poate pentru că fiecare poate să facă bine în jurul său. Încercăm astfel să aducem, măcar de sărbători, un pic de bucurie în inimile celor mici.
Credem cu tărie că nimeni nu trebuie lăsat în urmă și, de aceea, preluăm cazurile cele mai dificile în încercarea de a rezolva situațiile cu care se confruntă. Ne revedem anul viitor pentru a marca cei 10 ani de zâmbete aduse copiilor din toată țara.
Multă sănătate, putere de muncă și clipe liniștite alături de cei dragi! Crăciun fericit! 🎅🎄

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România