Re:new este online! Intra in dezbaterea PES despre viitorul societăţii progresiste!

Re:new este noua platformă creată de către PES pentru a permite tutoror să participe la marea dezbatere despre viitorul societăţii progresiste, începând din acest moment până în Iunie 2011.

Valorile Stângii Europene, precum solidaritatea sau egalitatea sunt cele corecte, dar lumea şi societatea s-au schimbat. Rolul PES este a lucra împreună pentru construirea unei strategii şi a unui program politic mai coerent, în vederea adaptării la valorile lumii de astăzi.

Re:new vă va permite să vă angajaţi în dezbateri pe şase teme importante: Valorile noastre, Progresul Social, Economie&Joburi, Mediu, O lume corecta şi o Cetăţenie Activă. Dezbaterile vor fi transparente: ideile dumneavoastră o să fie frecvent transmie către liderii şi grupul nostru de experţi, care vor răspunde propunerilor voastre.


Preşedintele PES, Poul Nyrup Rasmussen

Nu rata şansa de a te face auzit! Este foarte uşor să participi: foloseşte loginul PES şi parola sau crează una nouă acum. Nu îţi aduci aminte aceste informaţii: Nu este nicio problemă te poţi înscrie aici.


Secretarul General al PES, Philip Cordery

Ne vedem pe Re:new!

Mergi pe Re:new

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România