Vineri 21 octombrie, a reprezentat un moment important in viata organizatiei PES activists Romania. Dupa 5 ani de activitate si aproape 300 de evenimente organizate, cei 2000 de activisti PES au beneficiat de posibilitatea de a participa direct la activitatea politica nationala a PSD organizand un atelier PES activists in cadrul reuniunii Consiliului National PSD.

Acest moment, organizat cu sustinerea presedintilor Victor Ponta si Adrian Nastase, dar si gratie aportului inestimabil adus de Secretarul General Liviu Dragnea, a permis membrilor Consiliului National PSD sa observe dinamismul organizatiei noastre si capacitatea de a produce o dezbatere atractiva si producatoare de idei pentru viata si evolutia social democratiei romanesti.

Astfel, in prezenta a peste 120 de participanti, PES activists Romania a organizat un dialog pe tema relatiei intre partide, societatea civila si intelectualii de stanga accentuand totodata dimensiunea europeana a politicii. La eveniment au participat din partea societatii civile Ana-Maria Mosneagu (Stancu) presedinte asociatia E-Civis, Alice Ratyis director NDI Romania, Valentin Burada director de programe Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Costel Bercus reprezentant Rroma Education Fund si Costi Rogozanu editorialist, iar din partea PSD vicepresedintii Valeriu Zgonea si Corina Cretu, si europarlamentarul Adriana Ticau.

Mai mult decat atat, presedintele-coordonator national al PES activists Romania, Victor Negrescu, a avut ocazia sa rosteasca in plenul Consiliului National un discurs despre activitatea PES activists, ce a generat organizarea acestui atelier, si despre rolul si statutul membrului si simpatizantului PSD in optica viitoarelor batalii politice.

Conducerea PES activists Romania doreste sa multumeasca tuturor coordonatorilor PES activists pentru sustinere si numerosilor activisti PES pentru o activitate demna de tot respectul si simpatia noastra. Va multumim!

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România