PES activists România a lansat la nivel național, programul “SANSA LA CULTURĂ”, un program ambițios dar, în acelasi timp cu caracter social și de promovare a accesului tuturor la cultură și artă.

Programul demarează la Giurgiu pe data de 27 februarie și constă în promovarea și susținerea spectacolului cu piesa “46 DE PAȘI”, susținut începand cu ora 18:30 la Teatrul Tudor Vianu.

Este vorba despre o premiera mondiala a punerii în scenă a acestei piese scrise de dramaturgul și regizorul bulgar – Orlin Diakov – spectacol inclus în Proiectul Dunarean Giurgiu-Ruse.

Distribuția este cât se poate de… românească, astfel că în rolul lui Pierre vă veți întalni cu o cunoștință mai veche – Pavel Barsan, în rolul lui Boris va juca actorul Mihai Ripan, iar rolul chelneriței ii revine talentatei Alexa Popa.

George Palalau, coordonatorul organizației din Giurgiu, ne spune:

“Totul a plecat de la greutățile pe care le întampina echipa aceasta minunată de la Teatrul Tudor Vianu și i-am venit în întampinarea directorului instituției, Mircea M. Ionescu cu inițiativa de promovare și susținere a acestui spectacol.

Inițiativa PES activists Giurgiu i-am expus-o și eurodeputatului Victor Negrescu – președintele PES activists Romania care, cunoscând problemele de subfinanțare ale actului cultural în general, a preluat inițiativa la nivel național”.

 

invitatie

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România