Europarlamentarul Victor Negrescu a câștigat premiul „Europarlamentarul Anului” la categoria Agenda Digitala, acordat de publicația The Parliament Magazine.

Victor Negrescu spune că acționeaza în Parlamentul European pentru „garantarea drepturilor utilizatorilor de Internet” și pentru „dezvoltarea infrastructurii și educației digitale”, declarându-se convins că Romania are șansa să devină un centru important al business-ului în domeniul IT, precum Silicon Valley din SUA.

„Țara noastră are o șansă enormă în domeniul Agendei Digitale- România poate să devină o adevarată Silicon Valley a Europei”, susține el, citat de un comunicat transmis, joi, de PSD. Negrescu (29 de ani) este cel mai tânăr europarlamentar român, obținând mandatul dupa ce s-a retras Ecaterina Andronescu, care prinsese un loc eligibil pe lista PSD la alegerile europene din mai 2014.

”Astăzi sunt onorat să vă anunț că am câștigat premiul Europarlamentarul Anului pentru Agenda Digitală!

România poate sa devina Silicon Valley al Europei pentru că are mai mulți Zuckerbergi și mai mulți oameni creativi decât multe alte țări.
Sunt cel mai tânăr câștigător anul acesta și unul dintre cei doi oameni de stânga din 18 câștigători premiați de prestigioasa revista The Parliament Magazine.

Mulțumesc pentru susținere Pes Activists Romania și tuturor celor care au crezut în mine în cei 11 ani de cariera politica și în aceste câteva luni de mandat de europarlamentar!”.

A declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

1

 

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România