Campania „Șansa la cultură” demarată de PES Activists Romania a ajuns și la Botoşani. ”Practic, această campanie constă în a oferi posibilitatea cât mai multor persoane să aibă acces la cultură, la artă. Ştim că nu toată lumea îşi permite să aibă acces la astfel de servicii, dar noi încercăm să le înlesnim eforturile”, a declarat Victor Negrescu, preşedinte PES Activists Romania.
Organizația PES Activists Botoșani a oferit copiilor de la Grădinița “Il Girotondo” și celor de la Centrul social de zi pentru copiii afați în situații de risc social, invitații la Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” Botoșani.
“Pe această cale doresc să mulțumesc actorilor de la teatrul Vasilache, pentru gestul minunat de a interpreta piesa “Punguța cu doi bani” în fața acestor copii aflați în situații deosebite din punct de vedere social. Chiar dacă țara noatră nu-i atât de dezvoltată material, noi putem evolua ca fiind o societate civilizată și cultă”, a declarat Dana Lăzăruc, coordonator PES Activists Botoșani.

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România