În prezența unui număr de 471 delegați, Cosmin Călin a fost ales președinte al organizației municipale Pes Activists Craiova, alături de acesta fiind europarlamentarul Victor Negrescu, Janina Sitaru- secretar general PES Activists România și liderii partidului, în frunte cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda şi Secretarul General al partidului, Radu Preda.

Doamna primar Lia Olguţa Vasilescu a avut numai cuvinte de laudă pentru organizația PES Activists România. „Mă întreba cineva de la presă dacă aici este o întâlnire a organizaţiei de tineret, şi am zis că nu, este o întâlnire a PES Activists, care înseamnă ramura europeană a partidului nostru. Dumneavoastră sunteţi produsul nostru de export, cu care ne mândrim şi cu care ne-am mândrit şi în campaniile electorale şi ne-a făcut plăcere să fiţi alături de noi, aţi fost un ajutor extraordinar într-o perioadă în care aveam nevoie, fie la campaniile locale sau generale, dar şi la campania prezidenţială, sau mai ales la campania prezidenţială, unde s-a dovedit încă odată că dreptatea a fost de partea noastră. ”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.
Nici deputatul Claudiu Manda, nu a fost mai zgârcit în aprecieri: “Înainte de toate, vă felicit pentru tot ce aţi făcut de când sunteţi constiuiţi. Te felicit Cosmin pentru tot ce ai făcut cu echipa de aici, iar faptul că ai reuşit să aduci în sală atât de mulţi colegi, coechipieri care te urmează atât în ţară cât şi în afară arată de ce poţi să fii liber şi de ce te urmează oamenii care te vor. Felicitări ţie, felicitări tuturor.”

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România