pes_homepage.jpg

Socialistii europeni au lansat zilele trecute o campanie europeana destinata sa promoveze regularizarea pietelor financiare.

Ca urmare a constatarii ca aceasta criza economica cu care se confrunta intreaga lume este datorata prostului control asupra pietelor financiare, liberalizarii excesive si lipsei de protectie a consumatorului, oamenii de stanga din toata lumea considera ca nu mai trebuie asteptat si ca trebuie ca principalele organisme internationale, printre care si Uniunea Europeana, sa adopte masurile care vor evita pe viitor acest tip de criza.

Din pacate, Comisia Europeana, condusa de comisarul de dreapta Barosso, intarzie aceste masuri atat de necesare intrucat se pare ca aceasta criza nu face decat din bogati sa fie mai bogati, si din saraci sa fie si mai adanc dependenti de „mila” celor care controleaza sistemele financiare si economice din toata lumea.

Nu mai putem astepta ca alte milioane de persoane sa devina someri in Europa! Nu trebuie sa mai lasam pe smecherii de pe bursa sa creeze alte mecanisme de jocuri piramidale care sa se sparga si sa afecteze viata oamenilor de rand din toata lumea! Avem nevoie de o mai buna regulizare a finantelor si a pietelor acum!

Poti comenta aceste propuneri legate de regularizarea finantelor – noi informatii vor fi postate pe site de catre PES activisti si persoane implicate in aceasta campanie. Pentru a vedea toate articolele in domeniu este suficient sa dai click aici.

Mai multe informatii despre campania europeana pe situl: http://europeansforfinancialreform.org/home

HAIDEȚI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!activists@pes.ro

www.pes.ro, 2019 © All Rights Reserved PES activists România